Τελευταία νέα
ΑρχικήΠαράταση ζητούν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας στα μέτρα του ΕΟΤ

Παράταση ζητούν οι ξενοδόχοι Μαγνησίας στα μέτρα του ΕΟΤ

Με έγγραφο της στον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Ε. Γιαννακόπουλο, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας θεωρεί ότι τα μέτρα που έλαβε ο ΕΟΤ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που […]

Με έγγραφο της στον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Ε. Γιαννακόπουλο, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας θεωρεί ότι τα μέτρα που έλαβε ο ΕΟΤ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στο Νομό από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο δεν επαρκούν.
Το έκτακτο πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για την προσέλκυση Εσωτερικού Τουρισμού, το οποίο υλοποιείται από την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και συγχρηματοδοτείται κατά 50% από τον Ε.Ο.Τ έχει μικρή διάρκεια ισχύος.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας θεωρεί ότι η ισχύς του προγράμματος μέχρι τις 31 Αυγούστου 1999 δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες του Νομού διότι, όπως αναφέρεται στην επιστολή, ". . .το Πήλιο είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο για τους Έλληνες και θα επιθυμούσαμε να έχει πρόσβαση ο Έλληνας στις προσφορές μας και μετά τον Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο του 2000, ώστε να καταφέρουμε να καλύψουμε τη μεγάλη πτώση των αλλοδαπών που η περιοχή μας έχει δεχθεί". Η θέση της Ένωσης είναι ότι "αυτό προϋποθέτει την έγκριση από τον Ε.Ο.Τ., ορισμένων δαπανών που θα συγχρηματοδοτήσει στα πλαίσια του προγράμματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με τους φορείς και μετά την 31 Αυγούστου 1999".
Όσο για το πρόγραμμα διανομής δελτίων κοινωνικού τουρισμού, η Ένωση θεωρεί ότι για να καλυφθεί και η χαμηλή περίοδος εκτός από του Αυγούστου, θα πρέπει να παραταθεί η διάθεση των δελτίων τουλάχιστον μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να κάνουν χρήση των αδιάθετων κουπονιών και για τους υπόλοιπους μήνες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024