Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριφερειακή συνάντηση Κρήτης του ΣΕΤΕ

Περιφερειακή συνάντηση Κρήτης του ΣΕΤΕ

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά η περιφερειακή συνάντηση Κρήτης του ΣΕΤΕ, Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την περασμένη Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 1999 στο ξενοδοχείο Candia Maris. Στην συνάντηση […]

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά η περιφερειακή συνάντηση Κρήτης του ΣΕΤΕ<.>, Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την περασμένη Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 1999 στο ξενοδοχείο Candia Maris.
Στην συνάντηση μεταξύ πολλών τουριστικών επιχειρηματιών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών καθώς και των τοπικών οργανώσεων και φορέων του τουρισμού παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής, Τουρισμού και Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ.κ. Κ. Χατζηδάκης και Μ. Μαστοράκης. Οι δύο Έλληνες ευρωβουλευτές μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Σ. Κοκοτό ανακοίνωσαν την συνεργασία του συνδέσμου με τους Έλληνες ευρωβουλευτές-μέλη της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής, Τουρισμού και Μεταφορών.
Κύριος άξονας της συνεργασίας είναι η προσπάθεια αναβάθμισης του ευρωπαϊκού τουρισμού καθώς και η παραγωγή θέσεων – υποβολή προτάσεων για την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024