Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροχωράει το πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ

Προχωράει το πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ

Από εχθές διαβιβάστηκαν στην Ανώνυμη Εταιρία που αναλαμβάνει τη διαχείριση της περιουσίας του ΕΟΤ 200 από τα 300 τμήματα της περιουσίας που διαθέτει ο Οργανισμός. Αυτό ανακοίνωσε εχθές ο γενικός […]

Από εχθές διαβιβάστηκαν στην Ανώνυμη Εταιρία που αναλαμβάνει τη διαχείριση της περιουσίας του ΕΟΤ 200 από τα 300 τμήματα της περιουσίας που διαθέτει ο Οργανισμός. Αυτό ανακοίνωσε εχθές ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Οργανισμού.
Συγκεκριμένα πέρασαν στην Α.Ε. όλα τα Ξενία, τα κάμπινγκ, τα αναψυκτήρια, οι αιγιαλοί, οι ιαματικές πηγές που έχει υπό την εποπτεία του κ.ά., ενώ δεν δόθηκαν ακόμα οι επιχειρήσεις του Νομού Αττικής, δηλαδή οι μαρίνες και οι πλαζ του Νομού καθώς και το χιονοδρομικό του Παρνασσού.
Η κίνηση αυτή έγινε αφού κρίθηκε επιτυχημένο το πειραματικό στάδιο που προηγήθηκε, κατά το οποίο η Α.Ε. διαχειρίστηκε 20 τμήματα και αποδείχθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα και για περαιτέρω.
Προς το παρόν οι επιχειρήσεις του Νομού Αττικής θα παραμείνουν στη διαχείριση του ΕΟΤ μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές επενδύσεις που θα συμβάλλουν ώστε να εξασφαλισθεί ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
Ο γ.γ. τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο ΕΟΤ δεν μεταβιβάζει την κυριότητα των επιχειρήσεων του, αλλά διαβιβάζει την διαχείριση. Έτσι, η Α.Ε. είναι απλά ο διαχειριστής της περιουσίας του ΕΟΤ και δεν αποκτά την κυριότητα της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024