Τελευταία νέα

Προετοιμάζονται οι Κυπριακές Αερογραμμές για τα Χριστούγεννα

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν ήδη δρομολογήσει 27 έκτατες πτήσεις στη γραμμή Αθήνας-Λάρνακας για την περίοδο των Χριστουγέννων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς για διαθέσιμες θέσεις. Παράλληλα δρομολόγησαν […]

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν ήδη δρομολογήσει 27 έκτατες πτήσεις στη γραμμή Αθήνας-Λάρνακας για την περίοδο των Χριστουγέννων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς για διαθέσιμες θέσεις. Παράλληλα δρομολόγησαν 18 έκτακτες πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Κύπρο ενώ για πρώτη χρονιά έχουν ήδη δρομολογηθεί πτήσεις από Ηράκλειο προς Κύπρο. Εάν η αγορά το απαιτήσει οι Κυπριακές Αερογραμμές θα δρομολογήσουν και άλλες έκτακτες πτήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές κατά την χειμερινή περίοδο έχουν δρομολογήσει 4 επιπρόσθετες πτήσεις την εβδομάδα αυξάνοντας έτσι τις πτήσεις τους από Αθήνα προς Κύπρο από 14 σε 18 την εβδομάδα.
Στόχος της εταιρίας είναι η ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των Ελλήνων και των Κυπρίων φέρνοντας έτσι τα δύο κομμάτια του ελληνισμού πιο κοντά, όπως αναφέρουν τα στελέχη της. Τον σκοπό αυτό εξυπηρετεί παράλληλα και η πρόσφατη μείωση των ναύλων που ανακοίνωσε η εταιρία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

07/10/2022
06/10/2022
05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022