Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΠροφυλάξεις για την Ελλάδα και απαγορεύσεις για την Τουρκία

Προφυλάξεις για την Ελλάδα και απαγορεύσεις για την Τουρκία

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συστάσεις των επίσημων φορέων της Βρετανίας και των ΗΠΑ όσον αφορά στα ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία. Βιασμούς και πορτοφολάδες φοβούνται Βρετανοί, ενώ οι τρομοκρατικές ενέργειες […]

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συστάσεις των επίσημων φορέων της Βρετανίας και των ΗΠΑ όσον αφορά στα ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Βιασμούς και πορτοφολάδες φοβούνται Βρετανοί, ενώ οι τρομοκρατικές ενέργειες προβληματίζουν τους Αμερικάνους.

Συγκεκριμένα, το Foreign & Commonwealth Office της Βρετανίας στις 10 συμβουλές που δίνει σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα (DΟ’s & DΟΝ’Τs) επισείει την προσοχή στις γυναίκες ταξιδιώτες να μην περπατούν μόνες το βράδυ και να μην δέχονται μεταφορές από αγνώστους ή τυχαίες γνωριμίες γιατί υπάρχει κίνδυνος να δεχθούν επίθεση για βιασμό.

Με τη σειρά τους οι Αμερικάνοι προειδοποιούν όσους θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα να προσέχουν του πορτοφολάδες τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη και τις πορείες διαμαρτυρίας κατά του ΝΑΤΟ.

Αντίστοιχα, για την Τουρκία, το US Department of State των ΗΠΑ έχει εκδώσει ταξιδιωτική<.> οδηγία με ισχύ μέχρι και 15 Μαίου για την αποφυγή της χώρας για τουρισμό μετά από την προειδοποίηση του PKK στις 15 Μαρτίου ότι θα χτυπήσει τουριστικούς στόχους.
Παράλληλα, η Βρετανία συνιστά να μην ταξιδεύουν οι Βρετανοί πολίτες στις νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας, εκτός αν υπάρχει πολύ σπουδαίος λόγος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024