Τελευταία νέα
ΑρχικήΠρώτα τα τσέχικα ξενοδοχεία στην αναλογία ποιότητα-τιμή στην Ευρώπη
Η λίστα Value for Money της hotel.info για την Ευρώπη

Πρώτα τα τσέχικα ξενοδοχεία στην αναλογία ποιότητα-τιμή στην Ευρώπη

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν γρήγορα, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να αρχίσουν να τις ονειρεύονται. Ενώ κάποιοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τα σχέδια των διακοπών τους, πολλοί εξακολουθούν να εξετάζουν το πότε και που θα πάνε για τις επόμενες διακοπές τους…

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν γρήγορα, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να αρχίσουν να τις ονειρεύονται. Ενώ κάποιοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τα σχέδια των διακοπών τους<...>, πολλοί εξακολουθούν να εξετάζουν το πότε και που θα πάνε για τις επόμενες διακοπές τους. Ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μίας χώρας είναι η οικονομική αξία που προσφέρει στον τουρίστα.

Ο Δείκτης “Value for Money” από την δωρεάν online υπηρεσία κράτησης hotel.info, με περισσότερα από 210.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν. Η hotel.info ανέλυσε κριτικές πελατών τηςς, με βάση το ποια χώρα προσφέρει την καλύτερη τιμή ξενοδοχείου.

Πίνακες

Οι ταξιδιώτες που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αξία των χρήματων τους είναι πιθανό να βρουν τέτοιες οικονομικές ευκαιρίες στη Δημοκρατία της Τσεχίας. Οι πελάτες που έλαναν κράτηση online επιβράβευσαν της τσέχικη ξενοδοχία με βαθμολογία 7,67, φέρνοντάς την έτσι στην κορυφή της λίστας του ευρωπαϊκού Top20. Τα ξενοδοχεία της Πορτογαλίας πέτυχαν επίσης ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, βελτίωση κατά πέντε θέσεις από την προηγούμενη αξιολόγηση. Στη Βουλγαρία και την Πολωνία οι επισκέπτες ήταν ελαφρώς λιγότερο ικανοποιημένοι, αλλά παρόλα αυτά και οι δύο χώρες κέρδισαν ακόμα μια θέση παραπάνω στη λίστα.

Η Σλοβακία κατέλαβε με τις ψήφους που συγκέντρωσε μια μέση θέση, η οποία οφείλεται στη σημαντικά βελτιωμένη αξία, σε σχέση με τα χρήματα, που προσφέρει.

Τα γαλλικά ξενοδοχεία ξεπέρασαν αυτά της Ελβετίας. Η Γαλλία έχει αφήσει πλέον την τελευταία θέση στον πίνακα του Top 20 για την Ευρώπη στην Ελβετία, που έχει μείνει πίσω με μόλις 6,53 βαθμούς. Οι online πελάτες κρατήσεων στις σκανδιναβικές χώρες θεωρούν ότι λαμβάνουν τη χειρότερη αξία σε σχέση με τα χρήματά τους στις χώρες αυτές. Μόνο τα ξενοδοχεία στη Φινλανδία εξασφάλισαν μια θέση στη λίστα των καλύτερων.

Διευκρινίζεται ότι οι επισκέπτες που έκαναν κράτηση ξενοδοχείου στο hotel.info αξιολογήσαν το ξενοδοχείο μετά την αναχώρησή τους από αυτό με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας από το 0 έως το 10. Εκτός από κριτήρια όπως η ποιότητα του δωματίου και η φιλικότητα του προσωπικού, αξιολόγησαν επίσης την αξία της διαμονής τους αναλογικά με τα χρήματα που έδωσαν. Η ανάλυση βασίστηκε σε πάνω από ένα εκατομμύριο αξιολογήσεις ξενοδοχείων 2 έως 5 αστέρων, στις 30 πολυπληθέστερες χώρες της Ευρώπης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024