Τελευταία νέα

Προβληματική περιοχή για τουρισμό η Ινδονησία

Σύμφωνα με χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της PATA, Pacific Association of Travel Agents, για μια ακόμη φορά η περιοχή της Ινδονησίας είναι στην επικαιρότητα για αναταραχές φοιτητών και εργατών. Παρότι οι […]

Σύμφωνα με χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της PATA, Pacific Association of Travel Agents, για μια ακόμη φορά η περιοχή της Ινδονησίας είναι στην επικαιρότητα για αναταραχές φοιτητών και εργατών.
Παρότι οι περισσότερες διαδηλώσεις είναι ειρηνικές, αναφέρει η ΡΑΤΑ, μερικές από αυτές είναι και βίαιες. Η υπόδειξη της είναι η αποφυγή επίσκεψης στη Jakarta, πρωτεύουσα της Ινδονησίας, τη Sumatra, την Ambon, και το Timor. Οι περιοχές του Βόρειου Sulawesi και του Bali απέχουν 2200 χιλιόμετρα από την Jukarta και 1500 από το Timor και δεν εμπλέκονται στις αναταραχές.
Επίσης, στο Manado, που είναι μια κύρια περιοχή του Βορείου Sulawesi, οι πτήσεις της Silk Air, θυγατρικής της Singapore Airlines, γίνονται κανονικά με απευθείας πτήσεις από την Σιγκαπούρη περνώντας πάνω από την προβληματική περιοχή.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022