Τελευταία νέα
ΑρχικήΣε συμμαχία η Korean Air και η AeroMexico

Σε συμμαχία η Korean Air και η AeroMexico

Σε συμμαχία πρόκειται σύντομα να ενταχθούν και οι αεροπορικές εταιρίες Korean Air και AeroMexico. Οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα ακολουθήσουν την Air France, της οποίας είναι ήδη συνεργάτες, και θα […]

Σε συμμαχία πρόκειται σύντομα να ενταχθούν και οι αεροπορικές εταιρίες Korean Air και AeroMexico. Οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα ακολουθήσουν την Air France, της οποίας είναι ήδη συνεργάτες, και θα μπουν στην συμμαχία της με την Delta Air Lines.
Η άλλη αεροπορική εταιρία που ενδέχεται να ακολουθήσει και να ενταχθεί στην παραπάνω συμμαχία είναι η British Midland. Η τελική απάντηση θα γίνει γνωστή μέσα σε ένα μήνα.
Εν τω μεταξύ, η Air France επεξεργάζεται την πρόταση που της έχει κάνει η Delta Air Lines για να της επιτρέψει να πάρει θέσεις στο Concorde. Μέρος της συμφωνίας για το Concorde, η οποία επανεξετάζεται για πρώτη φορά μετά το 1994 όπου έγινε και η αρχική πρόταση, είναι ότι η Delta Air Lines θα μεταφέρει επιβάτες με την πολύ πρωινή πτήση της από την Βοστόνη και την Ουάσινγκτον στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK με σκοπό αυτοί να πετάξουν για το Παρίσι με το Concorde.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024