Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτο Λονδίνο ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ για στρατηγικές συναντήσεις

Στο Λονδίνο ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ για στρατηγικές συναντήσεις

Με τον υπουργό τουρισμού της Αγγλίας κ. Janet Anderson είχε ραντεβού χθες ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο. Επίσης, σημαντική […]

Με τον υπουργό τουρισμού της Αγγλίας κ. Janet Anderson είχε ραντεβού χθες ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο.
Επίσης, σημαντική θεωρείται και η συνάντηση που είχε στα κεντρικά γραφεία του tour operator Thomson Holidays, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Sh. Powell, με τον διευθυντή αγορών κ. D. Harper, και τον διευθυντή σχεδιασμού κ. C. Mitchell.
Ο κ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε ακόμα με το κ. Noel Josephides, διευθυντή του εξειδικευμένου για Ελλάδα tour operator Sunvil Holidays. Το απόγευμα αναχώρησε για το studio BBC όπου παρουσιάστηκε σε ζωντανή εκπομπή του καναλιού για την Ελλάδα με ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τον ελληνικό τουρισμό.
Σήμερα ο κ. Γιαννακόπουλος θα συναντήσει χρηματομεσιτικά γραφεία με επενδυτικό ενδιαφέρον στον τουριστικό τομέα, και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία της ABTA όπου θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της, κ. Steven Freudmann, και με τους υπεύθυνους για την διοργάνωση του συνεδρίου της ΑΒΤΑ στην Κω.
Τέλος, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΙΤΕΞ, και θα δώσει συνέντευξη στο Economist και την Travel Weekly. Το βράδυ θα δειπνήσει με το προεδρείο της Ομοσπονδίας των Βρετανών Tour Operators, FTO.
Οι συναντήσεις του κ. Γιαννακόπουλου στη Μεγάλη Βρετανία θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024