Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτραμμένο προς το μέλλον το 5ο Forum του IAPCO

Στραμμένο προς το μέλλον το 5ο Forum του IAPCO

Το 5ο Forum του IAPCO-International Association of Professional Congress Organizers, είναι μια ευκαιρία για τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας να μοιραστούν προβλήματα, λύσεις, εμπειρίες, και φιλοδοξίες. Το Forum διοργανώνεται από […]

Το 5ο Forum του IAPCO-International Association of Professional Congress Organizers, είναι μια ευκαιρία για τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας να μοιραστούν προβλήματα, λύσεις, εμπειρίες, και φιλοδοξίες. Το Forum διοργανώνεται από τις 3-5 Νοεμβρίου 1999, στο ξενοδοχείο Royal Crown στις Βρυξέλλες.
Στόχος θα είναι να εξεταστεί το μέλλον των συνεδρίων, μιας και τα συνέδρια σε παγκόσμιο επίπεδο γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα, και οι απαιτήσεις των συνέδρων είναι πιο συγκεκριμένες. Η πίεση όμως των οργανωτών όλο και μεγαλώνει ιδίως από τις συχνές αλλαγές που συμβαίνουν στις συνεδριακές τάσεις.
Το 5ο αυτό Forum είναι αφοσιωμένο σε αυτές τις αλλαγές και μάλιστα στην πρακτική τους εφαρμογή, και στην προσπάθεια των οργανωτών να χειριστούν διάφορες καταστάσεις.
Ομιλητές θα είναι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιριών και ξενοδοχείων. Το πρόγραμμα θα είναι ευέλικτο και θα γίνει ανοικτή συζήτηση. Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να θέσει ερωτήσεις και να ανταλλάξει απόψεις. Η φιλοσοφία είναι open space και ακολουθεί τις τέσσερις παρακάτω αρχές. Όποιος λάβει μέρος είναι και το σωστό πρόσωπο, οτιδήποτε συμβεί είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, οποτεδήποτε αρχίσει είναι η σωστή ώρα, και όταν τελειώσει, έχει οριστικά τελειώσει.
Οι συζητήσεις θα κινηθούν γύρω από τα εξής θέματα: Γιατί ο PCO-Professional Congress Organiser, έχει αλλάξει τόσο πολύ; Ποίος είναι ο πελάτης, η φαρμακευτική εταιρία ή ο ιατρικός σύλλογος; ποια είναι η συμβολή του ξενοδοχείου;
Ο κ. Tom Casswell διευθυντής του Creative Connection Consultants, θα είναι ο συντονιστής του Forum, ένα ρόλο που γνωρίζει για πολλά χρόνια και τον έχει διεκπεραιώσει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024