Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτρατηγική συμμαχία Kuoni με τους Ελβετικούς σιδηροδρόμους

Στρατηγική συμμαχία Kuoni με τους Ελβετικούς σιδηροδρόμους

Ο γνωστός τουριστικός οργανισμός της Ελβετίας, The Kuoni Group, συμφώνησε την υπογραφή στρατηγικής συμμαχίας με τους Swiss Federal Railways (SBB). Η συμφωνία υπογράφηκε στις 27 Αυγούστου με σκοπό την από […]

Ο γνωστός τουριστικός οργανισμός της Ελβετίας, The Kuoni Group, συμφώνησε την υπογραφή στρατηγικής συμμαχίας με τους Swiss Federal Railways (SBB). Η συμφωνία υπογράφηκε στις 27 Αυγούστου με σκοπό την από κοινού προώθηση του σιδηροδρομικού τουρισμού στην Ευρώπη και την επέκταση των ήδη υπαρχόντων καναλιών πώλησης.
Η συνεργασία στη βάση της γίνεται μεταξύ της Kuoni Travel Holding Ltd και της SBB AG. Προϋποθέτει την διασταυρωμένη συμμετοχή στη θυγατρική του Kuoni, την Railtour Suisse SA, και στη θυγατρική του SBB που θα δημιουργηθεί, την RailAway AG.
Το κοινό θα επωφεληθεί από αυτή τη συνεργασία που θα παρουσιάσει μία ποικιλία ελκυστικών πακέτων για τουρισμό αναψυχής σε κοντινούς προορισμούς με το τρένο.
Οι δύο θυγατρικές δραστηριοποιούνται στον σιδηροδρομικό τουρισμό που αποτελεί ένα είδος τουρισμού με πολύ θετικό μέλλον, ο οποίος δεν επιβαρύνει το περιβάλλον αλλά το υποστηρίζει και υποστηρίζεται από αυτό.
Ο Railtour Suisse SA που ανήκει κατά 68% στον Kuoni, και ο RailAway AG που θα ανήκει εξ ολοκλήρου στον SBB στοχεύουν να μεταφέρουν περί τους 600.000 επιβάτες σιδηροδρομικού τουρισμού το χρόνο.
Οι δύο μητρικές εταιρίες στοχεύουν στη συνεχή ανάπτυξη των θυγατρικών τους για τη δυναμική καθιέρωση του σιδηροδρομικού τουρισμού στην αγορά. Η μακροχρόνια πολιτική συνεργασίας των δύο εταιριών υπογραμμίζεται από την απόκτηση του 20-30% του Railtour Suisse SA από τον SBB AG και αντίστοιχα ο Kuoni Travel Holding Ltd. Θα αποκτήσει το 30% της RailAway AG.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024