Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτρατηγικός προορισμός η Ελλάδα για την TUI Travel PLC
TOs

Στρατηγικός προορισμός η Ελλάδα για την TUI Travel PLC

Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Κέρκυρα, την Πελοπόννησο και την Κω, ο Peter Long, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου TUI Travel PLC, θα έχει τη ευκαιρία να συναντηθεί με Έλληνες συνεργάτες.

Ο Peter Long, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου TUI Travel PLC, θα επισκεφθεί την Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Τον κ. Long θα συνοδεύσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου.  

Η εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη υπογραμμίζει τη μακροχρόνια στενή και εποικοδομητική σχέση που ο όμιλος TUI Travel PLC διατηρεί με τους Έλληνες εταίρους του.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Κέρκυρα, την Πελοπόννησο και την Κω, ο κ. Long θα έχει τη ευκαιρία να συναντηθεί με Έλληνες συνεργάτες για να τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική τους σχέση με τον όμιλο, να τους ενθαρρύνει για τη συνέχιση της παραδειγματικής προσπάθειας που καταβάλουν και να τους συγχαρεί για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα. Κατά την επίσκεψη του στη Κω, ο κ. Long θα έχει επιπλέον την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με τοπικούς τουριστικούς παράγοντες.

“Η περιοδεία στην Ελλάδα του διευθύνοντος συμβούλου και των στελεχών της TUI Travel PLC αποτελεί άλλη μια ένδειξη του μεγάλου στρατηγικού ενδιαφέροντος του ομίλου για την Ελλάδα”, σημείωσε ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024