Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυγχωνεύεται η Mandarin Airlines με την Formosa Airlines

Συγχωνεύεται η Mandarin Airlines με την Formosa Airlines

Πάρθηκε η τελική απόφαση από την China Airlines για την συγχώνευση των δύο θυγατρικών της αεροπορικών εταιριών Mandarin Airlines και Formosa Airlines. Η νέα εταιρία θα διατηρήσει το όνομα Mandarin […]

Πάρθηκε η τελική απόφαση από την China Airlines για την συγχώνευση<.> των δύο θυγατρικών της αεροπορικών εταιριών Mandarin Airlines και Formosa Airlines. Η νέα εταιρία θα διατηρήσει το όνομα Mandarin Airlines. Η συγχώνευση αυτή θα γίνει με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στην China Airlines και στην Mandarin Airlines να εκμεταλλευθούν και να συνδυάσουν καλύτερα τις διαδρομές. Η China Airlines θα σταματήσει να τις εσωτερικές πτήσεις, και θα αναλάβει τις διαδρομές του Καναδά και της Αυστραλίας που τώρα εκτελούνται από την Mandarin Airlines.
H China Airlines διέθετε το 100% της Mandarin Airlines, και το 40% της Formosa Airlines, ενώ είχε αναλάβει την διοίκηση και των δύο εταιριών. Μετά την συγχώνευση η China Airlines θα έχει το 70% της Mandarin Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024