Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεχίζονται οι προσπάθειες για την προσέλκυση τουριστών από την Γαλλία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την προσέλκυση τουριστών από την Γαλλία

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκθεση για τις επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, την πορεία υλοποίησης των μέτρων αντιμετώπισης της και την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου 1999, η αγορά της Γαλλίας […]

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκθεση για τις επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, την πορεία υλοποίησης των μέτρων αντιμετώπισης της και την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου 1999, η αγορά της Γαλλίας δεν θα καταφέρει να φθάσει τα νούμερα των αφίξεων των τουριστών του 1998, παρά την συνέχιση των προσπαθειών.
Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα μοιράζεται σε όλες τις πτήσεις της Corsair διαφήμιση-αφιέρωμα στο inflight περιοδικό της. Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι περιορισμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις που είχαν προγραμματιστεί στα περιοδικά Echo Touristique, Tourebdo, και Le quotidien du Tourisme.
Ο προϋπολογισμός για τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης ήταν 37.000 γαλλικά φράγκα.
Παρόλα αυτά υπάρχει κίνδυνος για συνολική μείωσης του τουρισμού προς την Ελλάδα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν μετά την ανάκαμψη της κρίσης αλλά δεν έφθασαν στον κανονικό τους ρυθμό σε σχέση με την περσινή περίοδο. Ένα μεγάλο μέρος των πωλήσεων έχει ήδη χαθεί, πάντα σύμφωνα με την έκθεση της ΔΙ.ΤΕ.Ξ. και είναι αδύνατο να ανακτηθεί. Ακόμα και για τις πρώτες μέρες του Αυγούστου υπήρχαν κενές θέσεις.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχε ο οδικός τουρισμός σε ποσοστό 50%. Όμως ο οδικός τουρισμός είναι το 8% του συνολικού τουρισμού από την Γαλλία προς την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024