Τελευταία νέα

Συνέδριο για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη

Με την υποστήριξη του υπουργείου Περιβάλλοντος και του πανεπιστημίου Αιγαίου και την φιλοξενία της Grecotel πραγματοποιείται στην Ελλάδα ευρωπαϊκό συνέδριο για τα μέσα εφαρμογής αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης. Το συνέδριο πραγματοποιείται […]

Με την υποστήριξη του υπουργείου Περιβάλλοντος και του πανεπιστημίου Αιγαίου και την φιλοξενία της Grecotel πραγματοποιείται στην Ελλάδα ευρωπαϊκό συνέδριο για τα μέσα εφαρμογής αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.
Το συνέδριο πραγματοποιείται Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Απριλίου στο ξενοδοχείο Athens Plaza.
Το θέμα του συνεδρίου που έχει τίτλο: “European Hearing on Instruments Favouring Sustainable Tourism and Green Purchasing of Incentive Tours, Congresses and Seminars” θα αναπτυχθεί από την πλευρά των ξενοδοχείων των συνεδριακών κέντρων και των προορισμών.
Στο συνέδριο<.> θα παρουσιαστεί πληθώρα περιπτώσεων (case studies) από την ευρωπαϊκή τουριστική αγορά και θα δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και μέθοδοι εφαρμογής αειφόρου και περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022