Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνένωση της Aegean και της Air Greece

Συνένωση της Aegean και της Air Greece

Σε σχέδιο συνένωσης πιθανόν να καταλήξουν οι συζητήσεις των δύο αεροπορικών εταιριών Aegean και Air Greece. Αν τελικά γίνει αυτή η συνένωση η νέα εταιρία θα βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστική […]

Σε σχέδιο συνένωσης πιθανόν να καταλήξουν οι συζητήσεις των δύο αεροπορικών εταιριών Aegean και Air Greece. Αν τελικά γίνει αυτή η συνένωση η νέα εταιρία θα βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστική θέση έναντι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, επηρεάζοντας και την τιμή των εισιτηρίων των πτήσεων του εσωτερικού.
Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Air Greece δήλωσε ότι ο αριθμός των εταιριών που λειτουργούν στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλος. Παρόλα αυτά δείχνει διστακτικός για την συνένωση.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες και η Superfast Ferries βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση για την αγορά ενός μεγάλου μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αυτή η κίνηση έγινε μετά την επιθυμία της Superfast Ferries να αγοράσει την Cronus η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024