Τελευταία νέα

Συνένωση της Aegean και της Air Greece

Σε σχέδιο συνένωσης πιθανόν να καταλήξουν οι συζητήσεις των δύο αεροπορικών εταιριών Aegean και Air Greece. Αν τελικά γίνει αυτή η συνένωση η νέα εταιρία θα βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστική […]

Σε σχέδιο συνένωσης πιθανόν να καταλήξουν οι συζητήσεις των δύο αεροπορικών εταιριών Aegean και Air Greece. Αν τελικά γίνει αυτή η συνένωση η νέα εταιρία θα βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστική θέση έναντι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, επηρεάζοντας και την τιμή των εισιτηρίων των πτήσεων του εσωτερικού.
Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Air Greece δήλωσε ότι ο αριθμός των εταιριών που λειτουργούν στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλος. Παρόλα αυτά δείχνει διστακτικός για την συνένωση.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες και η Superfast Ferries βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση για την αγορά ενός μεγάλου μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αυτή η κίνηση έγινε μετά την επιθυμία της Superfast Ferries να αγοράσει την Cronus η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022