Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Κυπριακών Αερογραμμών και Northwest

Συνεργασία Κυπριακών Αερογραμμών και Northwest

Στρατηγικής σημασίας συμφωνία υπέγραψαν οι Κυπριακές Αερογραμμές με την αμερικάνική αεροπορική εταιρίας Northwest Airlines, που καθορίζει ένα αμοιβαίο πλαίσιο συνεργασίας και για τις δύο εταιρίες. Πρόκειται για μακροχρόνια, τουλάχιστον 8ετούς […]

Στρατηγικής σημασίας συμφωνία υπέγραψαν οι Κυπριακές Αερογραμμές με την αμερικάνική αεροπορική εταιρίας Northwest Airlines, που καθορίζει ένα αμοιβαίο πλαίσιο συνεργασίας και για τις δύο εταιρίες.
Πρόκειται για μακροχρόνια, τουλάχιστον 8ετούς διάρκειας συμφωνία κοινού κωδικού, που προνοεί ότι η Northwest θα προσθέσει τον κωδικό της στις πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών μεταξύ Λάρνακας και Άμστερνταμ.
Έτσι οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ προς την Κύπρο, θα βλέπουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ότι υπάρχει πτήση της Northwest μεταξύ ΗΠΑ και Λάρνακας μέσω Άμστερνταμ, με τις Κυπριακές Αερογραμμές να εκτελούν το σκέλος Άμστερνταμ-Λάρνακα.
Στο δεύτερο στάδιο, με βάση τη συμφωνία, θα γίνει δυνατή η προσθήκη του κωδικού των Κυπριακών Αερογραμμών σε πτήσεις της Northwest από και προς τις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι το εκτεταμένο σύστημα κρατήσεων της Northwest στη Βόρεια Αμερική θα ενσωματώσει τις πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών στο μηχανισμό πωλήσεων. Επιπλέον, οι πτήσεις θα εμφανίζονται και σε όλα τα διεθνή συστήματα κρατήσεων, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο.
Η συμφωνία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία διότι φέρνει τις Κυπριακές Αερογραμμές πιο κοντά στην υλοποίηση ενός από τους στρατηγικούς τους στόχους: την ένταξη τους ως πλήρους μέλους στη διεθνή συμμαχία Northwest, KLM, Alitalia, Continental, η οποία είναι μια από τις τέσσερις παγκόσμιες συμμαχίες αεροπορικών εταιριών.
Τη συμφωνία υπέγραψαν ο κ. Τάκης Κυριακίδης πρόεδρος του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών, και ο ανώτερος αντιπρόεδρος Συμμαχιών και στρατηγικού σχεδιασμού της Northwest Airlines.
Ο κ. Κυριακίδης ανέφερε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές θα μεταφέρουν επιβάτες από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στα κεντρικά αεροδρόμια και των άλλων μελών της συμμαχίας και αντίστροφα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024