Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Singapore Airlines και Virgin Atlantic Airways

Συνεργασία Singapore Airlines και Virgin Atlantic Airways

Σε συνεργασία κατέληξαν οι αεροπορικές εταιρίες Singapore Airlines και Virgin Atlantic Airways, από την 1η Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τα προγράμματα τους για τους συχνούς επιβάτες τους. Από τώρα και στο […]

Σε συνεργασία κατέληξαν οι αεροπορικές εταιρίες Singapore Airlines και Virgin Atlantic Airways, από την 1η Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τα προγράμματα τους για τους συχνούς επιβάτες τους. Από τώρα και στο εξής οι επιβάτες της μιας αεροπορικής εταιρίας θα μπορούν να κερδίζουν μίλια και τα γνωστά δώρα αυτών των προγραμμάτων, από την άλλη αεροπορική εταιρία.
Έτσι λοιπόν τα μέλη του προγράμματος της Singapore Airlines, KrisFlyer, και τα μέλη του προγράμματος της Virgin Atlantic Airways, Virgin Freeway, θα μπορούν είτε ταξιδεύουν με την Singapore Airlines είτε με την Virgin Atlantic Airways να επωφελούνται από τα προγράμματα συχνών επιβατών.
Επίσης, από τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών γραμμών για τη διαδρομή του γύρου του κόσμου με ένα και μοναδικό εισιτήριο.
Ο αντιπρόεδρος της SIA που ασχολείται με το Marketing Planning κ. Huang Cheng Eng ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια της Virgin Atlantic Airways στην Ευρώπη και οι πτήσεις του Ατλαντικού συμπληρώνουν την Singapore Airlines που διαθέτει μεγάλο δίκτυο συνδέσεων με την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Επίσης, μεγάλη επιτυχία θα έχει και το παγκόσμιο εισιτήριο γιατί και οι δύο αεροπορικές εταιρίες διαθέτουν πολύ καλή εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια της πτήσης.
Η Virgin Atlantic Airways είναι η δέκατη αεροπορική εταιρία που συνεργάζεται με την Singapore Airlines στα προγράμματα συχνών επιβατών. Οι άλλες εταιρίες είναι οι Air New Zealand, All Nippon Airways, Ansett Australia, British Midland, Delta Air Lines, Lufthansa, SAS, SilkAir και United Airlines.
Αντίστοιχα, η SIA είναι η έκτη αεροπορική εταιρία που συνεργάζεται με την Virgin Atlantic Airways σε προγράμματα συχνών επιβατών, ενώ οι άλλες πέντε είναι οι Air New Zealand, Austrian Airlines, British Midland, Malaysian Airlines και SAS.
Η SIA διαθέτει 94 αεροσκάφη και συνδέει 116 προορισμούς, ενώ η Virgin Atlantic Airways διαθέτει 27 αεροσκάφη συνδέει τις ΗΠΑ, την Ασία, την Καραϊβική, την Νότια Αφρική, και την Αθήνα με συνολικά 17 προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024