Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία του αεροδρομίου Domodedovo της Μόσχας με την Astra Airlines
Απευθείας πτήσεις από Μόσχα για Θεσσαλονίκη

Συνεργασία του αεροδρομίου Domodedovo της Μόσχας με την Astra Airlines

Η ελληνική εταιρεία τσάρτερ Astra Airline είναι ο νέος εταίρος του αεροδρομίου της Μόσχας Domodedovo και ξεκινά απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη. Κατά την προσεχή θερινή περίοδο, όλες οι […]

Η ελληνική εταιρεία τσάρτερ Astra Airline είναι ο νέος εταίρος του αεροδρομίου της Μόσχας Domodedovo και ξεκινά απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις προς<...> τη Θεσσαλονίκη. Κατά την προσεχή θερινή περίοδο, όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με άνετα αεροσκάφη Boeing 737-800.

Η Astra Airlines συνεχίζει να επεκτείνει τον κατάλογο των αερομεταφορέων που προσφέρουν πτήσεις από το αεροδρόμιο Domodedovo. Ο αυξανόμενος αριθμός των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν το δρομολόγιο προσφέρει ελκυστικές αεροπορικές σύνδεσεις, οι οποίες επιτρέπουν στους επιβάτες να απολαμβάνουν εύκολες και γρήγορες πτήσεις προς και από παραθαλάσσια θέρετρα.

Η Astra Airlines είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008.
Το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Ρωσία και χειρίζεται το 44% της επιβατικής κίνησης μέσω του αεροπορικού κόμβου της ρωσικής πρωτεύουσας. Το 2010, οι υπηρεσίες του αεροδρομίου χρησιμοποιήθηκαν από 22,3 εκατ. επιβάτες. Πάνω από 70 ρωσικές και ξένες αεροπορικές εταιρείες είναι συνεργάτες του αεροδρομίου. Τα μέλη των διεθνών αεροπορικών “συμμαχιών”, όπως η Star Alliance, η Oneworld και η SkyTeam, έχουν επιλέξει το Domodedovo για την εκτέλεση των πτήσεών τους προς τη Μόσχα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022