Τελευταία νέα
ΑρχικήΤα διαμάντια στο. . . διαμάντι!

Τα διαμάντια στο. . . διαμάντι!

Μόλις προχθές ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργήσει έκθεση διαμαντιών στο χώρο του Millenium Dome της Αγγλίας που θεωρείται παγκοσμίως το «διαμάντι» των θέλγητρων για τον εορτασμό της νέας χιλιετηρίδας. Μεταξύ των […]

Μόλις προχθές ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργήσει έκθεση διαμαντιών στο χώρο του Millenium Dome της Αγγλίας που θεωρείται παγκοσμίως το «διαμάντι» των θέλγητρων για τον εορτασμό της νέας χιλιετηρίδας. Μεταξύ των 12 σπανιότερων διαμαντιών που θα υπάρχουν στην έκθεση θα βρίσκεται και το De Beers Millenium Star, το οποίο είναι 203 καρατιών! Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα σπανιότατα διαμάντια βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά.

To De Beers Millennium Star είναι ένα από τα καλύτερα διαμάντια που έχουν ποτέ ανακαλυφθεί. Έχει κοπεί με τεχνολογία laser και θα είναι το κεντρικό έκθεμα.

Μόνο οι επισκέπτες του Millennium Dome κατά την διάρκεια του έτους 2000 θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτή την μοναδική έκθεση. Επίσης οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις νέες τεχνικές στο κόψιμο των διαμαντιών με την χρήση της υψηλής τεχνολογίας.

Η κ. Jennie Page, διευθύνων σύμβουλος του Millennium Dome, ανακοίνωσε ότι "το Dome θα παρέχει στα διαμάντια και ιδίως στο De Beers Millennium Star μια θαυμάσια φιλοξενία, και θα δώσει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα για μια μοναδική εμπειρία, να δουν την καλύτερη συλλογή διαμαντιών στον κόσμο."

Ο κ. Nicky Oppenheimer πρόεδρος του De Beers δήλωσε ότι "τα διαμάντια έχουν σχηματιστεί μέσα στη γη πριν πολλές χιλιετηρίδες, και μιας και πλησιάζουμε σε μια νέα χιλιετηρίδα, η De Beers είναι πολύ χαρούμενη που θα μοιραστεί αυτούς τους θησαυρούς με το ευρύ κοινό, τους επισκέπτες του Dome. Τα διαμάντια έχουν δει την ολόκληρη την προηγούμενη χιλιετηρίδα και θα δουν και την επόμενη."

Η επένδυση που θα κάνει η De Beers μέσα στο Dome για να προετοιμαστεί ο χώρος για την έκθεση των διαμαντιών θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. αγγλικές λίρες. Ο εκθεσιακός τους χώρος θα είναι δίπλα στο Money zone του οποίου χορηγός είναι η πόλη του Λονδίνου.

Το Dome που βρίσκεται στο Greenwich θα έχει 14 εκθεσιακές ζώνες, των οποίων τα εκθέματα θα είναι γύρω από την ζωή και την εξελικτική της πορεία στα ερχόμενα χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024