Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΤα γήπεδα γκολφ δεν ωφελούν μόνο τον τουρισμό

Τα γήπεδα γκολφ δεν ωφελούν μόνο τον τουρισμό

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε στην ομιλία του ο δρ. Παναγιώτης Νεκτάριος, στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Golf που έγινε στην Αθήνα από τις 16-20 Απριλίου 1999. Συγκεκριμένα ο κ. […]

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε στην ομιλία του ο δρ. Παναγιώτης Νεκτάριος, στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Golf<.> που έγινε στην Αθήνα από τις 16-20 Απριλίου 1999.
Συγκεκριμένα ο κ. Νεκτάριος ανέφερε ότι από τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, προκύπτει ότι τα γήπεδα γκολφ και οι χορτοτάπητες έχουν θετικές επιδράσεις στο περιβάλλον.
Έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την ταχύτητα εξάτμισης του νερού και βοηθούν στην αποθήκευση του στο υπέδαφος. Ακόμα, βοηθούν στην διύλιση και τον καθαρισμό του νερού του υπεδάφους.
Αν το γήπεδο βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, τότε τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα.

Τα γήπεδα του γκολφ αυξάνουν την παραγωγή οξυγόνου, και βοηθούν στη διατήρηση σταθερότερων θερμοκρασιών του περιβάλλοντος. Επίσης, τα γήπεδα γκολφ μειώνουν τον θόρυβο και την αντανάκλαση του φωτός, καθυστερούν την εξάπλωση της φωτιάς, και ελαττώνουν την διάβρωση του εδάφους. Τέλος, ο κ. Νεκτάριος ανέφερε τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν από την πλευρά της Ελλάδας, ώστε να κατασκευαστούν και να διατηρηθούν γήπεδα γκολφ τα οποία θα είναι αρμονικά με το περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024