Τελευταία νέα
ΑρχικήΤηλεοπτική προβολή της Ικαρίας στη ρωσική αγορά
Προβολή προορισμού

Τηλεοπτική προβολή της Ικαρίας στη ρωσική αγορά

Ρωσική τηλεοπτική παραγωγή αναδεικύει τη μακροβιότητα και τους υπεραιωνόβιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μέσα από μια σειρά εκπομπών και για πρώτη φορά θα επισκεφτεί και την Ικαρία, η οποία έχει μεγάλο επιστημονικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον διεθνώς.

Ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός Russia1, σε συνεργασία με το Επαρχείο Ικαρίας, επισκέπτεται το νησί το διάστημα 25 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προβάλλει τη μακροζωία των κατοίκων.

Η παραγωγή αναδεικύει τη μακροβιότητα και τους υπεραιωνόβιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μέσα από μια σειρά εκπομπών και για πρώτη φορά θα επισκεφτεί και την Ικαρία, η οποία έχει μεγάλο επιστημονικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον διεθνώς.


(C: New York Times)

Κατά την παραμονή της ομάδας από τον τηλεοπτικό σταθμό θα γίνουν λήψεις από διάφορα τοπία του νησιού, επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο,  ενώ σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού θα αποτελέσει και η ανάδειξη του τοπικού γαστρονομικού πλούτου, των παραδόσεων και των εθίμων των ντόπιων.

Το συνεργείο φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Kastro Hotel στον Άγιο Κήρυκο, καθ’όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024