Τελευταία νέα
ΑρχικήΤο Γ' Πανελλήνιο Συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού γίνεται στον Πύργο Ηλείας
Θρησκευτικός τουρισμός

Το Γ' Πανελλήνιο Συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού γίνεται στον Πύργο Ηλείας

Το θέμα του συνεδρίου είναι "Από την αρχαία Ολυμπία στη σύγχρονη Ηλεία" και έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν σε αυτό οι ορισθέντες από τις Ι. Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος κληρικοί και λαϊκοί Εκπρόσωποι τους για θέματα ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού.

Συνήλθε πρόσφατα στα Γραφεία της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, προέδρου του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Οργανωτική Επιτροπή του επερχομένου Γ’ Πανελληνίου Συνεδρίου διά Θέματα Θρησκευτικού Τουρισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2-4 Νοεμβρίου 2018 στον Πύργο της Ηλείας, προκειμένου να εγκρίνει το τελικό Πρόγραμμα του συνεδρίου και των λοιπών εκδηλώσεων, να οριστικοποιήσει τον κατάλογο των Ομιλητών και να εξετάσει τα λοιπά ζητήματα περί της οργανώσεως, φιλοξενίας, διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων στο εν λόγω συνέδριο.

Το θέμα του συνεδρίου είναι “Από την αρχαία Ολυμπία στη σύγχρονη Ηλεία” και έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν σε αυτό οι ορισθέντες από τις Ι. Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος κληρικοί και λαϊκοί Εκπρόσωποι τους για θέματα ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού.

Ήδη, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο συνέδριο εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Κύπρου, της Εκκλησίας της Κρήτης, των Ι. Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου και της Ι. Νήσου της Πάτμου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των ελληνικών ταξιδιωτικών οργανισμών.

Οι δαπάνες του Γ’ Πανελλήνιου Συνεδρίου που αφορούν τα των χώρων συνεδριάσεων, φιλοξενίας και διατροφής θα καλυφθούν από χορηγίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, του Δήμου Πύργου και του Συλλογου Ξενοδόχων Δήμου Πύργου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024