Τελευταία νέα
ΑρχικήΤο ιστορικό ξενοδοχείο Golden Star γίνεται Absolut Mykonos Suites & More
Ξενοδοχεία

Το ιστορικό ξενοδοχείο Golden Star γίνεται Absolut Mykonos Suites & More

Μέσα από μια 'γενναία' ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς (2016), το Absolut Mykonos Suites & More παίρνει την σκυτάλη από το παλαιότερο ξενοδοχείο Golden Star.

Έπειτα από μία απόλυτη ανακαίνιση, το ιστορικό ξενοδοχείο Golden Star στη Χώρα της Μυκόνου, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες της νέας σεζόν ως Absolut Mykonos Suites & More, υπό τη διαχείριση της HotelBrain, μόλις 150 μέτρα από το κέντρο της Μυκόνου και με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το νησί της Δήλου

Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του, πίσω από τις ολοκαίνουργιες πόρτες του ξεδιπλώνεται πλέον η “Απόλυτη Μύκονος”: υπηρεσίες 5 αστέρων, cutting edge design αισθητική και ατμόσφαιρα (που υπογράφει ο Δημήτρης Ζαφειράκης) και, κυρίως, φιλοξενία, η οποία δεν περιορίζεται στην παροχή ενός πολυτελούς δωματίου, αλλά αντίθετα επεκτείνεται στην ανθρώπινη επαφή, στην υπηρεσία που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, στη δημιουργία ανθρώπινων σχέσων που δεν τελειώνουν με τη διαδικασία του check-out.

Μέσα από μια “γενναία” ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς (2016), το Absolut Mykonos Suites & More παίρνει την σκυτάλη από το παλιότερο ξενοδοχείο Golden Star και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά αιτήματα της σύγχρονης εποχής. Τα 32 δωμάτιά του, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι του ανταποκρίνονται σε όλους τους μοντέρνους αυτοματισμούς ενός new age hotel, ενώ ταυτόχρονα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της eco friendly φιλοσοφίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα νέας γενιάς fitness studio, ενώ κάθε γωνία του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται ως SMF (Social Media Friendly), αφού είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε να καλύπτουν τη σύγχρονη απαίτηση της διαρκούς χρήσης των μέσων  κοινωνικής δικτύωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024