Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤο Πρόγραμμα Συνεργατών του HotelsCombined

Το Πρόγραμμα Συνεργατών του HotelsCombined

HotelsCombined μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο

Το Πρόγραμμα Συνεργατών του HotelsCombined

To HotelsCombined αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν ταυτόχρονη αναζήτηση και σύγκριση σε πολλαπλές ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων. Έτσι, με ένα μόνο κλικ μπορεί ο καθένας να βρει τις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για όποιο κατάλυμα και σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμεί.

Το πρόγραμμα συνεργατών (affiliate program) του HotelsCombined δίνει τη δυνατότητα σε ιστοσελίδες σχετικές με τον τουρισμό (και όχι μόνο) να ενσωματώσουν και να προσαρμόσουν πλήρως τη μηχανή σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών του HotelsCombined αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει δύο μοντέλα ενσωμάτωσης: self-service και private branding (ιδιωτική επωνυμία). Οι συνεργάτες μπορούν να δημιουργήσουν deep links, search engine widget και/ή banners που είναι διαθέσιμα προς χρήση στο affiliate portal ή να διατηρήσουν πλήρως την επωνυμία τους επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν πλήρως την ιστοσελίδα του HotelsCombined στο στυλ και στο design του δικού τους site. Κάτι τέτοιο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης και αναζήτησης για τους επισκέπτες, μιας και το ξενοδοχειακό περιεχόμενο (hotel content) θα εμφανίζεται σαν ενιαίο μέρος της ιστοσελίδας τους.

Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική ομάδα της εταιρείας διαθέτοντας μεγάλη πείρα και εξειδίκευση αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την ενσωμάτωση και είναι στη διάθεση των συνεργατών 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι τόσο η εγγραφή όσο η όλη τεχνική διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Οι συνεργάτες του HotelsCombined όχι μόνο δεν επιβαρύνονται οικονομικά, αλλά αντιθέτως μπορούν να αποκομίσουν τεράστια οφέλη. Αυτό έγκειται στον τρόπο πληρωμής των συνεργατών του. Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με παρεμφερή προγράμματα είναι το γεγονός ότι το HotelsCombined πληρώνει τους συνεργάτες του κάθε μήνα με βάση των αριθμό των leads και όχι βάσει των πραγματοποιούμενων κρατήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν μια υψηλή προμήθεια.

Το HotelsCombined περιλαμβάνει 400.000 ξενοδοχεία σε – μέχρι στιγμής- 225 χώρες (πάνω από 11.000 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο), συγκεντρώνει 30 εκατομμύρια κριτικές επισκεπτών, εξυπηρετεί πάνω από 12 εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μήνα, ενώ διαθέτει 7 εκατομμύρια περιγραφές ξενοδοχείων και χάρτες , καθώς και 5 εκατομμύρια εικόνες ξενοδοχείων. Το περιεχόμενο του site είναι διαθέσιμο σε 39 γλώσσες, ενώ οι χρήστες μπορούν να δουν τις τιμές σε 120 διαφορετικά νομίσματα. Επιπλέον, η συνεργασία του HotelsCombined με όλα τα κορυφαία brands στο χώρο του online τουρισμού παρέχει πρόσβαση στα κυριότερα hotel inventory, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να επιλέξουν την καλύτερη τιμή από μια πλειάδα προσφορών για κάθε ξενοδοχείο.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και υπηρεσίες είναι προσβάσιμα και από το κινητό. Τόσο οι συνεργάτες όσο και οι απλοί χρήστες του διαδικτύου μπορούν να επωφεληθούν από το νέο βελτιστοποιημένο mobile site και την αναβαθμισμένη εφαρμογή για smartphones αντίστοιχα.

affiliate program

http://www.hotelscombined.gr/

programma sinergaton

http://www.hotelscombined.com/Affiliates.aspx?languageCode=EL

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024