Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κωνσταντινούπολη
Επαγγελματικές συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων τουριστικών πρακτόρων και ξενοδόχων

Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κωνσταντινούπολη

Ένα 5νθήμερο γεμάτο εικόνες, ήχους και γεύσεις με κύριο στόχο την προβολή της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρο, αλλά και τα νησιά Θάσο και […]

Ένα 5νθήμερο γεμάτο εικόνες, ήχους και γεύσεις με κύριο στόχο την προβολή της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη,<...> Ροδόπη, Έβρο, αλλά και τα νησιά Θάσο και Σαμοθράκη), πρόκειται να εκτυλιχθεί από 17 έως και 21 Ιουνίου 2011 στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στην Κωνσταντινούπολη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τη συνεργασία του Ελληνικού Προξενείου της Κων/πολης και του Σισμανόγλειου Μεγάρου.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια μικρή γεύση της ομορφιάς και της πολυπολιτισμικής ιδιαιτερότητάς της. Στόχος είναι να αποτελέσει η περιοχή έναν πολλά υποσχόμενο τουριστικό προορισμό με την προβολή του πολιτισμού, της παράδοσης και της φυσικής ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Aρη Γιαννακίδη, αλλά και στελεχών της Περιφέρειας. Την ίδια μέρα και μετά τη συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, με την παρουσία των ελληνικών προξενικών αρχών, εκπροσώπων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματιών των νομών της Περιφέρειας, αλλά και εκπροσώπων της ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη.

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 προγραμματίζονται εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, ενώ τη Δευτέρα, 20 και την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες Business-to-Business επαγγελματικές συναντήσεις, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων τουριστικών πρακτόρων, ξενοδόχων και επιχειρηματιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια και έντυπα, θα προβληθούν βίντεο, ενώ εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και επιχειρηματίες της Περιφέρειας θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024