Τελευταία νέα
ΑρχικήΒραβεία marketing στα Historic Conference Centres of Europe

Βραβεία marketing στα Historic Conference Centres of Europe

Η κεντρική αίθουσα 1.100 ατόμων του Συνεδριακού Κέντρου Grazer στο Graz της Αυστρίας Τα Historic Conference Centres of Europe-HCCE, πήραν για το 1999 το βραβείο PRIMA, Promoting and Recognizing Innovation […]

Η κεντρική αίθουσα 1.100 ατόμων του Συνεδριακού Κέντρου Grazer στο Graz της Αυστρίας
Τα Historic Conference Centres of Europe-HCCE, πήραν για το 1999 το βραβείο PRIMA, Promoting and Recognizing Innovation in Marketing to Associations. Το βραβείο αυτό αποτελεί μια διεθνή αναγνώριση στον κλάδο του marketing από το American Society of Association Executives, ASAE.
Τα HCCE ήταν ο πρώτος νικητής για την κατηγορία 1 που αφορά στο «Marketing Campaign», και η βράβευση έγινε με βάση την ωραία παρουσίαση, τον ήχο, την στρατηγική, και την εκτέλεση. Επίσης, κρίθηκε και η καλή χρήση των δυνατών σημείων πώλησης.
Μεταξύ των υποψηφίων ήταν ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, convention bureaus, ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, και γενικά εταιρίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ενώσεις και οργανισμούς.
Οι υποψήφιοι ήταν περίπου 200 εταιρίες, σε 8 κατηγορίες οι οποίες ήταν: Marketing Campaign, Direct Mail, Promotion for One-Time-Event, Print Advertising, Web Site Marketing, Collateral Materials, Newsletters, και Trade Show Marketing.
Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο που λαμβάνουν τα HCCE, μετά από τη διάκριση στα «events-award», του γερμανικού περιοδικού Events.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024