Τελευταία νέα
ΑρχικήΒράβευση της Top Kinisis από την MSC Cruises
Κρουαζιέρα

Βράβευση της Top Kinisis από την MSC Cruises

Η Top Kinisis Travel, αντιπρόσωπος πωλήσεων της MSC Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο, βραβεύθηκε για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά.

Σε μια μεγάλη εκδήλωση με την επωνυμία “All-Stars of the Sea” που πραγματοποιήθηκε εν πλω στο κρουαζιέροπλοιο “MSC Fantasia”, η εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας MSC Cruises βράβευσε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες/αντιπροσώπους της σε όλον τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών και η Top Kinisis Travel, που είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MSC Cruises ανακοίνωσε και τα σχέδια της για την επόμενη δεκαετία, όπου και θα επενδύσει 9 δισ. ευρώ για 11 νέα κρουαζιερόπλοια υψηλής τεχνολογίας και ένα νησί-θαλάσσιο καταφύγιο, στις Μπαχάμες.

To καλοκαίρι του 2017 η κρουαζιέρα της MSC Cruises θα πραγματοποιείται με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC Poesia”. H συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι 8ήμερη, η περίοδος της είναι από Ιούνιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017, και με ανανεωμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Άγιοι Σαράντα – Ντουμπρόβνικ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς). Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν από τώρα τις κρατήσεις τους, εκμεταλλευόμενοι τις early booking προσφορές.

Η Top Kinisis αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στην αγορά της Κύπρου. Στην Ελλάδα, εκπροσωπείται μέσω της θυγατρικής της, Top Kinisis Hellas. O οργανισμός προσφέρει πάσης φύσης ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με υψηλά ποιοτικά standards παρεχομένων υπηρεσιών, δίκτυο πωλήσεων και ειδικευμένο προσωπικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024