Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞΕΕ – XENIA 2022: Κέρδισε τις εντυπώσεις το πρόγραμμα Boutique Hotel
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο περίπτερο του Boutique Hotel

ΞΕΕ – XENIA 2022: Κέρδισε τις εντυπώσεις το πρόγραμμα Boutique Hotel

Αλέξανδρος Βασιλικός

Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, αφού η τεχνολογία παρέχει πολλές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, που αναζητά προσωποποιημένες υπηρεσίες

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμμετείχε στην έκθεση XENIA 2022, με το πρόγραμμα Boutique Hotel. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης, στηρίζει έμπρακτα τους ξενοδόχους και καλλιεργεί μία νέα κουλτούρα επιχειρηματικότητας πιστοποιώντας τα μικρά ξενοδοχεία που προσφέρουν «φιλοξενία με διακριτή προσωπικότητα».

Στη διάρκεια της έκθεσης, πλήθος ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το stand του Προγράμματος, που διαμορφώθηκε από έμπειρη ομάδα διακοσμητών, ώστε να αποπνέει τη διαφοροποιημένη εμπειρία που προσφέρουν τα Boutique Hotels. Με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, μέσω mood video, info screen, ηλεκτρονικής παρουσίασης και έντυπου υλικού, τα στελέχη του περιπτέρου παρείχαν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση στους επισκέπτες και ανέδειξαν τα οφέλη που αποκομίζουν τα ξενοδοχεία -μέλη με την πιστοποίηση τους και την απόκτηση του σήματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή κοινού είχε το workshop που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του Boutique Hotel με θέμα «Νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες για τα Boutique Hotels, που αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία διαμονής». Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, αφού η τεχνολογία παρέχει πολλές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, που αναζητά προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Τις λύσεις τους παρουσίασαν οι βραβευμένες εταιρείες Vivestia, Unlimited Adrenaline και ΕV Loader που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στο Πρόγραμμα Επιταχυντή CapsuleT, μίας σημαντικής πρωτοβουλίας του ΞΕΕ που έχει λάβει διεθνείς βραβεύσεις όπως η πρόσφατη ανάδειξή του ως καλύτερο επιταχυντή της Νότιας Ευρώπης.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός καθώς και μέλη του Προεδρείου του Ξ.Ε.Ε. που έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην άψογη παρουσία του Προγράμματος.

Ιδιαίτερα, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε τα εξής: «Ένα όραμα του ΞΕΕ, το Σήμα Πιστοποίησης BOUTIQUE HOTEL εξελίσσεται και δημιουργεί συνθήκες για την εξωστρέφεια και ενίσχυση των ξενοδοχείων. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμβάλλει δυναμικά στην εθνική προσπάθεια στήριξης της οικονομίας, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την τόνωση της απασχόλησης».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024