Τελευταία νέα
ΑρχικήΞεκίνησε τις δρομολογημένες πτήσεις η MAERSK AIR στην Ελλάδα

Ξεκίνησε τις δρομολογημένες πτήσεις η MAERSK AIR στην Ελλάδα

Στις 29 Μαρτίου ήρθε το πρώτο αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρίας MAERSK AIR το οποίο εκτελούσε δρομολογημένη πτήση μεταξύ Αθήνας και Κοπεγχάγης. Η εταιρία διαθέτει αεροπλάνα μέσης ηλικίας ενός έτους και […]

Στις 29 Μαρτίου ήρθε το πρώτο αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρίας MAERSK AIR το οποίο εκτελούσε δρομολογημένη πτήση<.> μεταξύ Αθήνας και Κοπεγχάγης.
Η εταιρία διαθέτει αεροπλάνα μέσης ηλικίας ενός έτους και έχει δερμάτινα καθίσματα στην business class. Η MAERSK AIR πετάει με ναυλωμένες αλλά και δρομολογημένες πτήσεις στο Παρίσι, την Νίκαια, τη Γενεύη, και την Βενετία.
Ο στόχος της MAERSK AIR είναι να εξυπηρετήσει την γραμμή Αθήνας-Κοπεγχάγης όχι μόνο για τους Δανούς που επισκέπτονται την χώρα μας, αλλά και για τους Έλληνες επιχειρηματίες, ανοίγοντας έτσι τους επιχειρηματικούς δρόμους προς την Δανία.
Οι τιμές και τα δρομολόγια θα βρίσκονται σε όλα τα CRS. Η εταιρία APG Hellas S.A. είναι ο γενικός αντιπρόσωπος, GSA, της εταιρίας στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024