Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAthens Airways: Έκπτωση 20% σε όλους φοιτητές έως 28 ετών
Η Athens Airways κοντά στους φοιτητές

Athens Airways: Έκπτωση 20% σε όλους φοιτητές έως 28 ετών

Με αρκετές καινοτομίες τόσο σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής όσο και στον τομέα των παροχών προς τους επιβάτες, πραγματοποιεί η Athens Airways τις πτήσεις της εντός Ελλάδας. Η εταιρεία πετάει από […]

Με αρκετές καινοτομίες τόσο σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής όσο και στον τομέα των παροχών προς τους επιβάτες, πραγματοποιεί<...> η Athens Airways τις πτήσεις της εντός Ελλάδας.

Η εταιρεία πετάει από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Χανιά, Ηράκλειο, Καστοριά, Καβάλα, Κοζάνη, Μυτιλήνη, Χίο, Κέρκυρα, Ρόδο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο, συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Αθήνα, Μυτιλήνη, Χανιά και Ρόδο, καθώς πραγματοποιεί δύο φορές την εβδομάδα πτήση Μυτιλήνη – Καβάλα.

Σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής η Athens Airways παρέχει σε όλους φοιτητές έως 28 ετών έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες ναύλων, ενώ μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια της Business Class σε ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια. Το ταξίδι ξεκινά από την εξυπηρέτηση από το check-in και λήγει στη γρήγορη παραλαβή αποσκευών, συμπεριλαμβάνοντας ενδιάμεσα μια ευχάριστη πτήση που προσφέρει άνετα δερμάτινα καθίσματα, αναπαυτικά μαξιλάρια, ένα welcome kit, καθώς και νόστιμα πλουσιοπάροχα κεράσματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024