Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Aύξηση 391% στην επιβατική της κίνηση τον Οκτώβριο του 2022
Αεροπορικές Εταιρίες

Cyprus Airways: Aύξηση 391% στην επιβατική της κίνηση τον Οκτώβριο του 2022

Η αεροπορική εταιρεία μεταφέρει 37.000 επιβάτες, τετραπλασιαζοντας την κίνηση σε σχέση με πέρυσι.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα κίνησης για τον Οκτώβριο του 2022. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 310 πτήσεις (169% αύξηση από τον Οκτώβριο του ’21) και μετέφερε συνολικά 36.991 επιβάτες (391% αύξηση από τον Οκτώβριο του ’21), καταγράφοντας σημαντική αύξηση του συντελεστή πληρότητας κατά 24%. 

 Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι επίσης καλύτερα από εκείνα που καταγράψαμε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ο οποίος είναι παραδοσιακά ένας μήνας με μεγαλύτερη κίνηση. Τον Οκτώβριο μεταφέραμε +6% περισσότερους επιβάτες (Σεπ’22 – 34.868 επιβάτες) και πραγματοποιήσαμε 310 πτήσεις (Σεπ’22 – +16%). Καθώς συνεχίζουμε τη σταθερή μας πορεία ανάπτυξης, η οποία σηματοδοτείται από τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της κίνησης σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, σηματοδοτείται το τέλος της πολυάσχολης καλοκαιρινής μας περιόδου κατά την οποία πραγματοποιήσαμε πάνω από 2.000 πτήσεις και μεταφέραμε πάνω από 250.000 επιβάτες”, δήλωσε ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Μόλις ξεκινήσαμε τις χειμερινές μας πτήσεις προσφέροντας 28 εβδομαδιαίες πτήσεις μετ’ επιστροφής, οι οποίες θα αυξηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν θα προσθέσουμε τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Παρίσι Charles De Gaulle και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Fiumicino της Ρώμης. Επιπλέον, αυτό το χειμώνα πραγματοποιούμε πτήσεις προς την Αθήνα με μια διπλή καθημερινή πτήση, ενώ το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός εξυπηρετούνται έξι φορές την εβδομάδα. Επεκτείνουμε επίσης τη δραστηριότητά μας προς το Ερεβάν με δύο φορές την εβδομάδα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι καταγράφουμε ικανοποιητικές προκρατήσεις και αναμένουμε έναν καλό χειμώνα“, πρόσθεσε ο κ. Sies.

Αυτό το έτος έχουμε διευρύνει το δίκτυο διανομής πωλήσεων για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Σουηδία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωµένο Βασίλειο, ώστε να μπορούμε να πουλάμε τις πτήσεις μας μέσω των συστημάτων IATA BSP σε αυτές τις χώρες. Εκτός από αυτό, συνεργαζόμαστε μέσω του δικτύου έκδοσης εισιτηρίων APG για να επιτρέψουμε την πώληση εισιτηρίων σε άλλες χώρες. Η Cyprus Airways μπορεί πλέον να δέχεται κρατήσεις από οποιονδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα στον κόσμο και είναι έτσι σε καλύτερη θέση να αυξήσει τον εισερχόμενο τουρισμό στην Κύπρο. Αυτό συνάδει με τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε την τουριστική ζήτηση και να διευκολύνουμε τα ταξίδια από και προς το νησί. Ως ο μοναδικός αερομεταφορέας κυπριακών συμφερόντων, εργαζόμαστε προς όφελος της κυπριακής οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας της, όλο το χρόνο”, κατέληξε ο κ. Sies.

 

Υπεύθυνη Ύλης | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζοάννα είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και ως μαθητευόμενη είναι αρμόδια για την υποδοχή ύλης στο TravelDailyNews Greece & Cyprus'

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024